Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 250

17-04-2019 Ajudes a instalació d´infraestructures per a vehicles elèctrics

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de Xirivella us informem que l´Institut Valencià de Competitivitat Empresarial ha convocat unes ajudes per a la instal·lació d´infraestructures de recàrrega per a vehicles elèctrics per a l'exercici de 2019.

Objecte: Ajudes per a la instal·lació d´infraestructures de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Beneficiaris: Qualsevol empresa o entitat, de naturalesa pública o privada, sempre que complisquen els requisits previstos en l´annex de la convocatòria.

Dotació pressupostària: L´import total de les ajudes serà de 850.000 euros. Les ajuden tenen la consideració de subvenció, sent el percentatge màxim d´ajuda a aplicar sobre el cost subvencionable del projecte l´establit en cada cas en l´annex de la convocatòria.

Termini i forma de presentació de la sol·licitud: El termini començarà el día 18 d´abril de 2019 y finalitzarà el día 23 de maig de 2019. La forma de presentació de les sol·licituds es farà de forma telemàtica a través de la Sede Electrónica de la Generalitat, prem ací.

Per a poder llegir el text sencer, prem ací.
Per a poder llegir les bases reguladores, prem ací.

Per a més informació o consultes podeu posar-vos en contacte a través del número de telèfon 963836424 Ext: 3311 o bé a través de l'E-mail: auxiliaradl@xirivella.es

17-04-2019 Xpande digital

 

El Programa té com a objectiu donar suport a el posicionament on-line de les empreses participants en un mercat objectiu concret, a través d'un assessorament personalitzat conforme a una metodologia moderna i sustentada en tècniques d'intel·ligència competitiva que té com a fi última oferir a l'empresa un Pla d'Acció de Màrqueting Digital en el mercat exterior objectiu. Així mateix, Xpande Digital ofereix a l'empresa un conjunt d'ajudes per a desenvolupar el Pla d'Acció de Màrqueting Digital.

El Programa consta de dues fases:

Fase I. D'assessorament.
Fase II. Ajudes per a la posada en marxa del Pla d'acció.
més informació:

https://www.camaravalencia.com/es-ES/internacional/Paginas/ayudas/Xpande-Digital.aspx

29-03-2019 Jornada de formació en projectes europeus per a pimes

Aquesta jornada tindrà lloc en el Centre Cívic Ernest Lluch, el dia 2 d'Abril de 16.00 a 18.00 hores.

Poden trobar el fullet amb tota la informació en el següent enllaç: 

Formació en Projectes Europeus

Per favor, confirmen assistència a projectes.europeus@xirivella.es

21-03-2019 Ajudes per a autònoms

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de Xirivella us informem que la Conselleria d´Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha convocat unes ajudes per a l'exercici de 2019.

Objecte: Finançar els costos fixos d´inlusió en el Règim Especial de Treballadors Autònoms que hagen cotitzat o estiguen en condicions de cotitzar almenys tres anys i fins a un màxim de cinc anys ininterrompudament.

Beneficiaris: Les persones físiques treballadores per compte propi o autònomes.

Dotació pressupostària: Els costos fixos.

Termini i forma de presentació de la sol·licitud: El termini comença el día 21 de març de 2019 y finalitza el día 3 de abril de 2019. La presentació de sol·licituds es farà de forma telemática a través de la sede (prem ací).

Per a poder llegir el text sencer, prem ací.
Per a poder llegir les bases reguladores, prem ací.

Per a més informació o consultes podeu posar-vos en contacte a través del número de telèfon 963836424 Ext: 3311 o bé a través de l'E-mail: auxiliaradl@xirivella.es

11-02-2019 Subvencions per a contractar a joves

Hi ha dos tipus de subvencions:

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de Xirivella us informem que el Servei Valencià d´Ocupació i Formació ha convocat una subvenció per a fomentar la contractació indefinida de persones joves per a l'exercici de 2019.

Objecte: Subvencions per a fomentar la contractació indefinida inicial a jornada completa de persones joves qualificades que figuren inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Beneficiaris: Qualsevol empresa privada incloses les persones autònomes amb centre de treball a la Comunitat Valenciana.

Dotació pressupostària: L´ajuda pujarà a 22.680 euros. Si la persona contractada es dona o persona amb diversitat funcional, l´ajuda pujarà a 23.940 euros. Si la persona contractada es víctima de la violència sobre la dona o es persona amb diversitat funcional severa, l´ajuda pujarà fins a 25.200 euros.

Termini i forma de presentació de la sol·licitud: El termini per a la presentació de sol·licituds s´iniciarà el 30 de gener de 2019 i finalitzarà el 31 d´octubre de 2019. Les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de dos mesos des de la contractació. La sol·licitud es farà de forma telemàtica a través de la seu de la Generalitat Valenciana (prem açí).

Per a poder llegir el text sencer, prem ací.
Per a poder llegir les bases reguladores, prem ací.

 

La segona subvenció:

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de Xirivella us informem que el Servei Valencià d´Ocupació i formació ha convocat unes subvencions per fomentar la contractació en pràctiques de persones joves per a l'exercici de 2019.

Objecte: Concessió de subvencions per a fomentar la contractació en pràctiques a jornada completa de les persones joves qualificades que consten inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantía Juvenil.

Beneficiaris: Qualsevol empresa incloses les persones autònomes amb centre de treball a la Comunitat Valenciana.

Dotació pressupostària: L´import de la subvenció serà de 10.080 euros. Si la persona contractada es dona o persona amb diversitat funcional, la subvenció serà de 10.710 euros. Si la persona contractada es víctima de violència sobre la dona, o persona amb diversitat funcional severa, la subvenció serà de 11.340 euros.

Termini i forma de presentació de la sol·licitud: El termini per a la presentació de sol·licituds s´iniciarà el día 5 de febrer de 2019 y finalitzarà el día 31 d´octubre de 2019. La presentació de sol·licituds es farà de forma telemàtica a través de la sede electrónica de la Generalitat Valenciana (prem açí).

Per a poder llegir el text sencer, prem ací.
Per a poder llegir les bases reguladores, prem ací.

Per a més informació o consultes podeu posar-vos en contacte a través del número de telèfon 963836424 Ext: 3311 o bé a través de l'E-mail: auxiliaradl@xirivella.es

06-02-2019 Està la teua empresa preparada per al món digital?

La Generalitat publica RetailCheck un autodiagnòstic online del grau de maduresa digital d'activitats comercials i artesanes

A través del web www.retailcheck.es qualsevol empresa pot autoavaluar el seu grau d'aprofitament de les ferramentes digitals existents per a la gestió i promoció del seu negoci.

La ferramenta, totalment gratuïta, ha estat desenvolupada per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat, amb la participació del Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana i la seua oficina Comerç i Territori (PATECO), en el marc del Pla d'Impuls al Comerç Electrònic a la Comunitat Valenciana 2018-2023.

Una vegada complimentat un senzill qüestionari, s'obté un informe amb el grau de "maduresa digital" de la seua activitat, mesurant aspectes com la presència online a través de web o xarxes socials i l'utilització de solucions de comerç electrònic, màrqueting, comunicació o creativitat.

A més l'informe inclou informació sobre el grau de digitalització del punt de venda comercial o taller artesà, i  recomanacions sobre habiltats, formació i recursos per a promoure la digitalització empresarial.

La Diputació de València, a través de la Xarxa d'Agències de Desenvolupament Local que coordina el Servei de Desenvolupament Local de l'empresa pública Divalterra, es promou la digitalització de les empreses del territori amb xerrades sobre immersió digital per a xicotet comerç (que s'han realitzat ja a una vintena de poblacions com Aldaia, Alzira, Ayora, L'Eliana, Chiva, Catarroja,Torrent, Alginet, o La Pobla Llarga, entre d'altres), i la posada a disposició de les ADL de ferramentes de promoció del comerç online com la guia comercial online www.galeriaempresarial.es que permet a totes les empreses de la província, a través de la seua ADL, aconseguir presència gratuïta online.

31-01-2019 Ténica del EMAIL Marketing

Vols aconseguir que els teus clients òbriguen els emails que els envies? Vols conéixer tècniques per a guanyar temps i aconseguir vendes?

El CEEI Valencia organitza la Jornada Descubre las ventajas del Email Marketing para tu empresa.

L'Email Màrqueting, consistix en l'enviament d'informació a clients (habituals o potencials) a través de correu electrònic, amb ànim comercial o informatiu.

La tècnica de l'email màrqueting, forma part de l'estratègia màrqueting "one to one" que aconseguirà millorar la nostra marca, el nostre posicionament, les nostres vendes i la fidelització dels nostres clients

Con motiu d'aquesta Jornada, tindrem ocasió de conéixer les tècniques que ens ajudaran a automatitzar els processos de cada enviament per a guanyar temps i amb això, generar beneficis i aconseguir vendes. Igualment repassarem els requisits legals que hem d'observar a l'hora de posar en marxa nostres campanyes i analitzarem les dades que ens oferixen els informes per a entendre el que funciona bé i el que no.

El dijous, 14 de febrer de 16:15 a 19:30h, comprovarem com adaptar l'email màrqueting a les necessitats de l'empresa, i la manera d'integrar-ho dins de l'estratègia de màrqueting i vendes perquè resulte un plus, a l'hora de generar leads.

Els coixements que podrem aprendre amb la Jornada:

  1. Saber com generar una bona base de dades i segmentar
  2. Aplicar les tècniques d'Inbound als nostres enviaments d'email
  3. Aconseguir millorar la taxa d'obertura i interacció dels nostres enviaments
  4. Conéixer la part legal que hem d'observar en les nostres campanyes
  5. Aprendre a optimitzar els nostres enviaments analitzant cada informe de resultats

Pel que fa al Programa de la Jornada:

  1. Com aplicar l'Inbound Màrqueting en els meus enviaments d'email
  2. Tècniques per a guanyar leads i millorar les nostres bases de dades
  3. Requisits legals que he d'observar: LOPD I LSSI
  4. Consells per a millorar els nostres enviaments i aconseguir millors resultats.

En la pàgina web de CEEI Valencia teniu tota la información al detall i l'enllaç per l'inscripció, a més a meés es una Jornada GRATUITA !!

30-01-2019 València acull el 28 de febrer la tercera edició de la jornada Ecommerce Tour

Divalterra col·labora en una nova edició d'aquesta cita imprescindible per a posar-te al dia de les principals tendències en comerç electrònic

Aquest esdeveniment, organitzat per la publicació especialitzada Ecommerce News torna a escollir València per acollir-lo després de l'èxit de l'edició 2018, que va comptar amb més de 400 assistents. 

La jornada tindrà lloc al Centre Cultural Bancaixa de València (c/General Tovar, 3) a partir de les 10h i permetrà conèixer les tendències més importants en comerç electrònic, logística ecommerce, transformació digital, email marketing i omnicanalitat.

Aconseguix les teues entrades a http://www.ecommercetour.com/iwe-event/ecommerce-tour-valencia-2019/#join-us gratuïtament incloent el codi de descompte MU100VLC al formulari de compra.

Escoltarem els casos d'èxit de transformació digital de grans retailers; l'èxit de marques de nínxol com www.latiendadelapicultor.com que s'han fet grans gràcies a internet, casos d'èxit locals com la joieria de Singularu o les bosses personalitzades de Bolsalea, i experiències com la de Pianno39 o l'Institut Tecnològic del producte infantil i d'oci (AIJU)

A més, en l'agenda també escoltarem estratègies d'optimització logística per a ecommerce; consells per a optimitzar les vendes a través de la nostra eina d'email màrqueting amb Retail Rocket o  com traure-li el màxim profit a les xarxes d'afiliació; consells de SEO a plataformes com Amazon… i molt més!!

Durant la jornada es donaran a conèixer els guanyadors dels Ecommerce Awards València, que premien a la millor botiga online de la Comunitat Valenciana, entre les candidatures presentades fins el 23 de febrer a http://www.ecommercetour.com/ecommerce-tour-awards19/

A més, des de l'organització et convidem a un xicotet brunch mentre fas networking amb la resta d'assistents.

25-01-2019 Ajudes per a la promoció exterior

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de Xirivella us informem d'unes ajudes convocades per la Conselleria d´Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball que acaben d'eixir per al suport a la promoció exterior d'empreses de la Comunitat Valenciana.

Objectiu: Ajudes amb l'objectiu d'afavorir la internacionalització de les empreses i la promoció dels productes de la comunitat valenciana durant l'exercici de 2019.

Beneficiaris: Totes les petites i mitjanes empreses (pimes) amb domicili social i fiscal en la comunitat valenciana.

Dotació pressupostària: La convocatòria compta amb un total de 9.411.030€ per a ajudes.

Termini i forma de presentació de sol·licitud: El termini de presentació serà des del dia 4 de febrer de 2019 fins al 10 de juliol de 2019. La presentació de la sol·licitud es farà de forma telemàtica a través de la seu electrònica de la Comunitat Valenciana (prem ací).

Per a llegir el text complet, prem ací.

Per a llegir les bases reguladores, prem ací.

Per a més informació o consultes podeu posar-vos en contacte a través del número de telèfon 963836424 *Ext: 3311 o bé a través de l'E-mail: auxiliaradl@xirivella.es

18-01-2019 SUBVENCIÓ PER A CONTRATACIÓ INDEFINIDA

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de Xirivella us informem que el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA) ha convocat una Subvenció per a fomentar la contractació indefinida de determinats col·lectius vulnerables per a l'exercici 2019.

Objecte: Subvencions per a fomentar la contractació indefinida inicial a jornada completa de determinats col·lectius vulnerables. Els col·lectius són: Persones en situació o risc d'exclusió social acreditats pels serveis socials, Persones desocupades de llarga durada, Persones majors de 50 anys i Persones amb diversitat funcional. Les persones que es contracten, hauran d'haver romàs desocupades i inscrites com a demandants d'ocupació en el Servei Valencià d'Ocupació i Formació fins a la seua contractació.

Beneficiaris: Qualsevol empresa incloses les persones autònomes amb centre de treball a la Comunitat Valenciana.

Dotació pressupostària:L'import de la subvenció serà de 22.680€. Si la persona contractada és dona o és una persona amb diversitat funcional, la subvenció serà de 23.940€. si la persona contractada és víctima de violència de gènere o és diversitat funcional severa, la subvenció sàrria de 25.200€.

Termini i forma de presentació de la sol·licitud: El termini per a la presentació de sol·licituds, comença el dia 18 de Gener de 2019 fins al dia 31 d'Octubre de 2019. Les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de dos mesos des de la contractació. La sol·licitud es presentarà de forma electrònica a través de la Seu Electrònica de la Generalitat Valenciana, ací.

Per a poder llegir el text sencer, prem ací.
Per a poder llegir les bases reguladores, prem ací.

Per a més informació o consultes podeu posar-vos en contacte a través del número de telèfon 963836424 Ext: 3311 o bé a través de l'E-mail: auxiliaradl@xirivella.es