Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 248

13-06-2018 1a Nit de Tapes del Mercat Municipal - Xirivella

L'Ajuntament de Xirivella i l'Associació de Venedors i Venedores del Mercat municipal han organitzat la Primera Nit de Tapes, que tindrà lloc el pròxim dissabte 16 de juny al mateix Mercat Municipal de Xirivella. Es podran degustar tapes des d'un euro a partir de les 20 hores i fins la mitjanit en un ambient de màgia, jazz en directe i amb activitats per als més menuts i menudes. 

El Mercat serà decorat especialment per a l'ocasió i es col·locaran taules per poder passar una nit divertida i amb molt de sabor. Durant tota la nit, fins a les 23 hores, hi haurà ludoteca infantil. A  les 21 hores la màgia s'obrirà camí al Mercat Municipal de la mà del mag Darío Piera. La música en directe arribarà a les 22,15 amb el concert a càrrec de la Pool Jazz Marching Banda. 

Els venedors i venedores estan molt il·lusionats per esta primera Nit de Tapes i confien que les seues propostes sorprendran les persones que hi acudisquen eixa nit.

Com explica l'alcalde, Ricard Barberà, «al Mercat de Xirivella tenim un comerç pròxim i de qualitat. Esta proposta pretén posar açò en valor i sobretot acostar el mercat a un sector més jove de potencials clients i clientes perquè també puga gaudir-ne». 

Per al regidor de Comerç i Mercats, Michel Montaner, «la primera Nit de Tapes és la millor oportunitat d'acostar-se al Mercat municipal per comprovar els bons productes i el tracte pròxim i humà dels venedors i venedores». 

Es tracta d'una iniciativa que s'ha fet possible gràcies a la participació de xarcuteria Cris, carnisseria Yolanda, dolços Conchín, bar Conchín, pa i dolços Pepa, fruites i verdures Marga, adobats i salaons Juan Manuel i peixcateria Ade 2.

 

11-06-2018 1a Nit de Tapes del Mercat Municipal de Xirivella

Tindrem ludoteca per als menuts i diversió per als majors amb un mag i una banda de jazz mentre degustem tapes de productes saludables i de qualitat dels venedors del mercat.

07-06-2018 Programació i flasmob- Xirivella al carrer

🌴 9J - XIRIVELLA AL CARRER 🌴

☑ Este dissabte 9J a la Gerardo anem a fer una flashmob, una divertida coreografia "espontània" oberta a totes i a tots. I com que no hi ha millor improvisació que la planificada, ací vos deixem els passos...

☑ Però no patiu! Farem màster class des de les 12 del migdia i cada hora per a assajar. L'actuació definitiva serà a les 8 de la vesprada.

☑ Este dissabte, dins de la trobada Xirivella al carrer, omplirem la plaça de bon ritme! 🎵🎤

#XirivellaAlCarrer #XirivellaParticipa #XirivellaÉsComerç

https://www.youtube.com/watch?v=Ez9-S6CCUXY

PROGRAMACIÓ

05-06-2018 Programació familiar de Xirivella al carrer

Us esperem a les 11.00 h...

12-04-2018 Bases contratació Xirivella Et formem

Pot consultar la informació d'aquest procés de selecció en el següent enllaç

https://bit.ly/2GQLpFv

En aquest enllaç pot consultar el certificat de professionalitat corresponent, les bases de selecció de personal, i els annexos amb la documentació a aportar

Termini de presentació de sol·licituds personal: Des del 12 fins al 18 d'abril de 2018.

Més informació en l'Agència de Desenvolupament Local de l'ajuntament de Xirivella.

Calle de Montealegre, 6. 46950 Xirivela

Telèfon: 96 383 64 24.

23-03-2018 PROJECTE UNITAT COMARCAL DE CREACIÓ I DESENVOLUPAMENT EMPRESARIAL 2018

Dirigit a persones amb interés per emprendre i en procés d'iniciar la seua activitat econòmica

15-01-2018 13 de febrer a Xirivella, jornada formativa sobre internet i comerç

La jornada, a càrrec de personal tècnic de Divalterra, té un format de ponència, amb una durada aproximada de 90 minuts, i analitza les conclusions de les principals dades estadístiques i estudis especialitzats relacionats amb l'ús d'internet per les pimes, així com els nous hàbits de consum d'una clientela cada vegada més exigent.

A més per a aquelles empreses que estiguen plantejant-se donar el salt a la venda a través d'internet, es donaran a conèixer les diverses possibilitats existents per a poder obrir un nou canal  de venda.